Όροι χρήσης
Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει πρώτα να κάνει αίτηση εγγραφής. Οι αιτήσεις αξιολογούνται, μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας, και μόλις ανοίξει θέση αντίστοιχου δημογραφικού προφίλ, λαμβάνουν πρόσκληση να επισκεφτούν το κατάστημα και να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους επιλέγοντας και τα πρώτα 6 προϊόντα που θέλουν να πάρουν για να δοκιμάσουν.  Η συνδρομή στο zampple είναι για 6 μήνες, κοστίζει €29,90 και περιλαμβάνει 6 συνεχόμενες μηνιαίες επισκέψεις στο zampple store.
Copyright zampple 2014   -
Βήμα 1:  Αίτηση εγγραφής online
Αίτηση
Κάθε μέλος μπορεί να επισκέπτεται το zampple store μία φορά το μήνα και να επιλέγει κατά βάση 6 προϊόντα κάθε φορά, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων προϊόντων όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά, καλλυντικά, κ.ά. Αν και δεν μπορεί κάποιος να πάρει το ίδιο προϊόν δύο φορές, μπορεί εύκολα να καταφέρει να δοκιμάζει 8, ακόμα και 10 προϊόντα κάθε μήνα, συγκεντρώνοντας πόντους από αξιολογήσεις, προσέλκυση νέων μελών και άλλες ενέργειες.   Το zampple store βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, Ναυάρχου Νικοδήμου 5, Σύνταγμα.
zampple store
 -   contact@zampple.com
Βήμα 2:  Επίσκεψη στο κατάστημα
Η πρώτη λέσχη στον κόσμο που φέρνει τους καταναλωτές στο επίκεντρο επιτρέποντάς τους να λένε τη γνώμη τους και να βελτιώνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Δείτε πώς λειτουργεί σε 4 απλά βήματα.
Επιλέγεις προϊόντα απο το κατάστημα κάθε μήνα
επικοινωνία
τα νέα μας
Δείτε τι λένε οι zampplers  >
Λίγα περισσότερα για τη διαδικασία
booster
Οι εταιρείες σε ακούν και βελτιώνουν τα προϊόντα τους
Η επιρροή του zampple δεν σταματά στα μέλη του. Οι εταιρίες που συμμετέχουν, βλέπουν τη γνώμη των καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο και χωρίς καμιά παρεμβολή από την πλευρά του zampple μέσα από μια πολύ εξελιγμένη πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο, καταναλωτές και εταιρίες δουλεύουν μαζί για να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα για όλους.
Κάνεις αίτηση online για να γίνεις μέλος
Βήμα 4:  Βελτίωση προϊόντων για όλους
Δοκιμάζεις και λες τη γνώμη σου
Δείτε περισσότερα για το zampple store εδώ!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κάντε αίτηση τώρα!
Δείτε κάποια από τα προϊόντα εδώ!
Βήμα 3:  Δοκιμή & Αξιολόγηση
Σύνδεση
Αφού κάποιος επιλέξει τα προϊόντα που δικαιούται, έχει 20 μέρες να τα δοκιμάσει και να πει τη γνώμη του μέσα από μια ευχάριστη online διαδικασία που διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Η διαδικασία αυτή δεν είναι υποχρεωτική, τα μέλη όμως που αξιολογούν τα προϊόντα που δοκιμάζουν, είτε θετικά είτε αρνητικά, επιβραβεύονται με πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνει περισσότερα προϊόντα σε μελλοντικές επισκέψεις. 
προϊόντα που αξίζουν
Αρχική
Δείτε τα προϊόντα που αξίζουν!